Comanda On-line NIMBIN Reserves

Gastrozon és el segell gastronòmic de Nimbin Lifestyle, que engloba el clàssic restaurant Nimbin Lifestyle de Molins de Rei, i la nostra nova proposta La Bernarda. Una aventura que vàrem començar el 2006 i que no ha deixat de créixer d’una manera vertiginosa: la petita sala de te amb la que vàrem obrir ha anat donant pas a conceptes molt més amplis, però la il·lusió i l’energia segueixen sent el nostre motor. Gràcies per formar part d’aquesta historia.

 
Nimbin Lifestyle neix després d’un viatge a Austràlia que va canviar la nostra vida i la nostra manera d’entendre la gastronomia. Fugint de les formalitats i les etiquetes, vàrem voler crear un lloc amb caràcter propi, un parèntesis, on tot el món tingués un lloc per a menjar i beure bé. En un entorn singular, marcat de caràcter, amb exposicions itinerants en les parets.
 
Amb La Bernarda us transportem a la taberna clàssica. Aquests locals mítics veterans fets de fusta i marbre, amb les parets enrajolades i tovallons de paper pel terra, on les converses es creuen i la gent menja de peu, compartint racions i anècdotes.
 
A Byron Bay li fem un gir al poke bowl, començant amb una base d'arròs, quinoa, cuscús o enciam de la teva elecció. A partir d'aquí, afegim la proteïna, mescles, salses, acompanyaments i amaniments que escullis per a un menjar saludable elaborat completament per tu.

A Gastrozon oferim la organització íntegra d’esdeveniments en qualsevol dels nostres espais, amb l’objectiu de garantir la satisfacció i el benestar dels nostres clients. A través de la nostra cuina, aconseguim crear la millor atmosfera per a que l’experiència sigui inoblidable. Contacta amb nosaltres a:

nimbin@gastrozon.es